Buket 101 ruza

101 ruža Najbolja cena

101 ruža, najlepši aranžmani sveže ubranih ruža, posebno za Vas i prema Vašim željama. Ti si moja jedina i najveća ljubav“ -  ne postoji ništa slično što će poslati poruku tako jasno i glasno kao ruže. Sve sa slika je dostupno i izgleda baš tako.

Buketi od 101 ruže su klasično umetničko delo u Lala Fleur cvećari. Romantičan, jedinstven, upečatljiv buket. Nijedna žena ne bi bila ravnodušna kada dobije ovaj luksuzni poklon - ogroman buket od 101 crvene ili raznobojne ruže.

Jednim klikom ćete izvršiti porudžbinu, nakon čega je potrebno samo da odaberete detalje isporuke, a sve ostalo prepustite nama. Naručite lako i jednostavno putem naše online prodavnice.

Kontaktirajte nas za sve informacije!

Buket 101 ruza najbolja cena Beograd

Cvećara Lala Fleur nudi najveći izbor kvalitetnog i raznovrsnog cveća u Beogradu. Izborom aranžmana od cveća obradujte dragu osobu i ulepšajte važne trenutke u Vašem životu. Ukoliko želite da obradujete nekoga i ulepšate poseban dan, rođendan ili neku drugu posebnu priliku, 101 ruža je savršen poklon.

Naš vodeći princip je da Vam svakodnevno nudimo najsvežije bukete po najpovoljnijoj ceni. U Lala Fleur su svi buketi originalne kreacije koje profesionalni cvećari ručno povezuju sa ljubavlju svežim rezanim cvećem. Slanje cveća nikada nije bilo tako lako! 

101 ruza slike