Cveće Dalija i aranžman cvetni za jesenje venčanje

Cveće Dalija i aranžman cvetni za jesenje venčanje

Dok su proleće i leto vreme za igru sa svetlim, pastelnim, veselim bojama, jesen Vam daje priliku da ugradite tamne palete boja. Zamislite boje promenljivog lišća, voće i povrće koje se bere i romantične zalaske sunca. Bez obzira da li je Vaš stil venčanja boho, tropski, rustičan ili glamurozan, postoji jesenja cvetna dekoracija koja je savršena za Vaš dan iz snova. Zato nastavite da čitate da biste dobili inspiraciju.

Cveće koje je u sezoni u jesen:

- Vrtne ruže

- Dalija

- Orhideje Cimbidium

- Amaranthus

- Calla ljiljani

- Hrizanteme

- Celosia

Sada kada je sezona Dalija konačno stigla, mislili smo da ćemo podeliti razloge zašto volimo Dalija sezonu I dekoraciiju sa ovim cvećem. 

Svestran - Dalije su izuzetno svestrane i mogu se pozajmiti raznim temama i motivima. Jednostavna promena boje može drastično uticati na osećaj dalije. Kremaste dalije, na primer, savršene su za romantičnu ili tradicionalnu vrstu buketa ili središnjeg dela. Imaju mekanu krem boju, a ponekad čak i rumeni centar. Svetle i zabavne crvene, narandžaste, ljubičaste ili žute dalije mogu se koristiti za hirovitiji ili svečaniji događaj. Žive boje pomešane zajedno mogu izazvati osećaj proslave, posebno kada se međusobno uparuju. Paket raznolikosti bio bi savršen za ovo! Na kraju, ružičaste Dalije savršene su za rustikalni osećaj i lepo se slažu sa cvetovima poput suncokreta. Zaista su čudesno svestrane cvetne dalije.

Boje - Dalije dolaze u mnogo lepih boja i nijansi. Od živih nijansi do prigušenih neutralnih, oni zaista proveravaju sve kutije i za svakoga ima nešto po pitanju ovog zapanjujućeg cvetanja.

Veličina - Morate voleti cvet koji se može pohvaliti velikom, prelepom glavom. Dalije mogu, naravno, imati različite veličine i obično biti manje na početku i na kraju sezone, ali ukupno imaju otprilike veličina glave 2-5 inča. Ponekad čak dobijete bonus belu Daliju pričvršćenu za stabljiku velike Dalije. Ovi mališani se mogu ukloniti i koristiti zasebno za popunjavanje aranžmana za jesenja venčanja i raznih drugih malih projekata.


Cvetni aranžmani za vencanje