Cvetni aranžmani

Aranzmani cveca

Od rođendanskih zabava do jubilarnih večera, cvetni aranžmani puni svežeg, divnog cveća savršeni su dodatak. Bilo da se odlučite za jarkog aranžmana od žutih suncokreta, živopisnih ruža i šarenih ljiljana, ili cvetnog aranžmana sa nežnim pastelama, osmesi će sigurno slediti! Pronađite svoj omiljeni cvet u našoj velikoj kolekciji cvetnih aranžmana, uključujući ruže, tulipane, karanfiliće , orhideje, ljiljani i još mnogo toga. Ako žurite - nema potrebe da se znojite! Obezbedili smo Vam dostavu cveća istog dana na raspolaganju tokom cele godine.


Dakle, bez obzira da li šaljete desetak ruža da proslavite svoju ljubav ili šaljete cvetni aranžman samo zato, neka Vam stručnjaci za cveće iz Lala Fleur pomognu.

Cvetni aranzmani Beograd

Naša ljubav prema cveću prisutna je odavno, a prvu cvećaru smo otvorili pre više od osam godina u Segedinu u Mađarskoj. U početku smo se bavili maloprodajom svežeg cveća i cvetnih aranžmana, ali ubrzo smo našu kreativnost usmerili i na dekorisanje prostora, pa je tako naša mala cvećara postala velika kreativna radionica.

Aranzmani od cveca ulepšaće svaki događaj, a naša cvećara nudi najveći izbor cveća u Beogradu.

Potrudićemo se da našim znanjem i iskustvom ispunimo svaku Vašu zamisao! Cvece Aranzmani Beograd.

Aranzmani od cveca - Slike

Pogledajte različite vrste buketa i cvetnih aranžmana koje kreiramo u raznim oblicima i sa širokom paletom najrazličitijeg cveća. 

Pristupačne i jedinstvene kutije za cveće dostupne su u našoj online prodavnici kao i u cvećari na Novom Beogradu.