Dekoracija sa cvećem svake prostorije u kući

Lepi i šareni cvetni aranžmani u različitim prostorijama kuće mogu nam podići raspoloženje i uređenje doma. Neki ljudi žele da se pohvale elegancijom, drugi luksuzom, pa čak i udobnošću - u svakom slučaju, cvetni aranžman kao ukras u Vašem domu čini čuda.

Cveće je toliko svestrano da se može koristiti u različitim okruženjima. Postavite ih na površine poput pomoćnog stola, kredenca, noćnog ormarića. Možete okačiti biljke u saksije ili rasporediti male aranžmane po celoj kući.

Cvećara Lala Fleur isporučuje predivan izbor svežih cvetnih aranžmana i buketa u domove i kancelarije. S tim u vezi, pređimo na nekoliko saveta prilikom ukrašavanja Vašeg doma cvećem posebno za svaku prostoriju.

Cveće za dnevnu sobu

Dnevna soba (a u nekim slučajevima i porodična soba) je verovatno soba u kojoj većinu svog vremena provodimo sa porodicom i prijateljima. Zbog toga je neophodno stvoriti zdravu atmosferu za opuštanje i biti sa svojim najmilijima.

Poznato je da biljke mogu smanjiti stres, ublažiti buku, pročistiti zrak i promicati pozitivniju energiju u prostoriji. Međutim, takođe je važno izabrati pravo cveće i biljke za dnevnu sobu i razgovor sa Vašim cvećarom o Vašim planovima za ukrašavanje cvećem je uvek dobra ideja.

Cveće za trpezariju

Okruženje u našoj trpezariji stvara raspoloženje za naše obroke i može uticati na naš apetit i iskustvo u trpezariji. Dodavanje cvetnog aranžmana kao centralnog dela trpezarijskom stolu je dobra ideja čak i ako većina nas obično ne jede obroke u ovoj prostoriji. Ako se zabavljamo, stvaranje stonog pejzaža sa prelepim središnjim delom (ili nekoliko malih aranžmana) može učiniti da se naši gosti osećaju zaista posebno.

Ovde takođe možete biti veoma kreativni i istraživati sezonske boje i praznične trendove, kombinujući sveže cveće i neke druge predmete kako biste stvorili prelepe vinjete.

Cveće za toalete

Toaleti obično ne dobijaju našu pažnju kada je u pitanju očuvanje okruženja. Uglavnom su tamni, mali i često vlažni, što zapravo ne inspiriše mnogo. Međutim, ako postanemo malo kreativni, ova zanemarena prostorija može postati ugodan i opuštajući prostor.

Zbog opštih karakteristika većine toaleta, moramo biti posebno oprezni pri izboru biljaka i cveća koje podnose slabo osvetljenje i visoku vlažnost. Zato smo ljubitelji dodavanja prelepih svilenih cvetnih aranžmana kako bi svaki toalet bio glamurozniji i luksuzniji. Ako imate prozor u svom kupatilu, idite u grad i dodajte malo zelenila, to će Vam pomoći da stvorite iluziju većeg prostora.

Cveće za spavaću sobu

U tom smislu, sveži cvetni aranžmani u spavaćoj sobi će stvoriti raspoloženje za ono što težite da se dogodi u Vašoj spavaćoj sobi i prilagoditi je bilo kojoj fazi u Vašem životu.

Uzmite u obzir dekor u svojoj sobi, šeme boja, količinu prirodnog osvetljenja, pa čak i svoje opšte raspoloženje kada se probudite i odete u krevet.

Cveće je odlično za stvaranje lepe i meke lekovite energije. Oni takođe mogu pomoći u stvaranju senzualnije atmosfere. Razgovor sa Vašim cvećarom pomoći će Vam da odredite najbolju kombinaciju boja i cveća kako biste postigli ono što želite sa cvetnim aranžmanima za svoju spavaću sobu.