Koja je razlika između zelene i bele novogodišnje jelke?

Novogodisnja jelka

Nova godina kao najiščekivaniji praznik u godini sa sobom uvek donosi radost i nadu za nove početke. Ali i priliku da se kreativci izraze i pokažu svoja umeća u ukrašavanju jelke. Mogućnosti i opcije su bezgranične, dozvoljeno je sve. Od odabira boja, dezena i motiva do same količine ukrasa na jelki, pitanje je samo šta vi lično volite.

Možete koristiti jednu boju sa svim njenim gradacijama ili kombinovati dve, tri boje pa čak i više. Tradicionalna je kombinacija zelena-crvena, ali sa godinama se pojavljuju i mnoge druge kombinacije. Isto tako je i sa odabirom boje jelke. Sama boja jelke isto može da varira, poslednjih godina viđamo jelku u raznim bojama, ali najčešća je ona dilema između zelene i bele.

Da bi ste se lakše odlučili koja je za Vas savetujemo Vam da za belu jelku kupujete tamnije nakite, takvi nakiti će puno bolje izgledati na beloj površini jer će im bela boja dozvoliti da dominiraju. Dok za zelenu jelku preporuka su svetlije boje. Svakako uvek se može i zameniti kombinacija bela sa svetlijim, zelena sa tamnijim nakitima sve je pitanje samo Vašeg ukusa. Nije pogrešno ni jedno ni drugo, najvažnije je da se dopada Vama i Vašim najmilijima.

Tako da ako ste se pitali da li postoji i koja je razlika između zelene i bele novogodišnje jelke, odgovor je nema razlike obe predstavljaju isto, radost novog početka.