Kombinacije boja novogodišnje dekoracije koje su sada u trendu


Novogodisnja jelka

Često ljudi jelku ukrašavaju na tradicionalan način, koristeći iste ukrase iz godine u godinu, ali ako ste odlučili da ovog Božića Vaša jelka izgleda modernije i lepše, i ukoliko čeznete za nečim inovativnijim, na pravom ste mestu. Predstavljamo Vam kombinacije boja koje su u trendu za 2020. godinu.

Nežno roze

Nežna roze boja je ključni trend za 2020/2021. Lepa i ženstvena, nežno - ružičasta boja je nijansa koja se često koristi kao topla i neutralna u dizajnu enterijera, može sjajno da se uklopi sa belom i zlatnom.

Teget boja

Tamno plava ili teget se odlično uklapa sa različitim bojama, kao što su bela, srebrna, zlatna, boja šampanjca, roze, pa čak i crvena.

Platinasta boja

Ovaj ton boje je nešto između srebra i zlata i obično je malo svetliji. Može se upariti sa praktično bilo kojom drugom bojom : crvenom, teget, roze , crnom itd. Ne možete pogrešiti ukoliko se odlučite za platinastu boju, jer ona je jednostavna i elegantna u isto vreme.


Bela

Neutralne palete boja su u modi ove godine. Izaberite svetlu, čistu nijansu u boji snega snega ili prigušenog i mekanog pamučnog tona.

Metalik boja

Kombinacija bronze, bakra i platine je vrlo interesantna i autentična. Takođe metalik boja se se jako lepo kombinuje sa zlatnom i srebrnom.