Sve što treba da znate o dekoraciji za venčanje

Sve što treba da znate o dekoraciji za venčanje

Nijedno venčanje nije potpuno bez dekoracije. Koliko god jednostavne bile, Vaše dekoracije mogu pretvoriti poseban događaj u čarobnu proslavu jednom u životu o kojoj ste oduvek sanjali. Ukrašavanje venčanja nije lako, zahteva mnogo razmišljanja. Dakle, pre nego što započnete pripremu dekoracije za venčanje, opremite se osnovnim znanjem.

Prvo, šta biste trebali ukrasiti? Zapravo ne morate ukrašavati svaki kutak da biste napravili magičan utisak, već se fokusirajte na ove osnovne elemente dekoracije.


Ulaz
U zavisnosti od Vašeg mesta održavanja venčanja, postoje različite alternative za ulazni prostor venčane ceremonije. Vaš ulaz mogu obeležiti crkvena vrata, jednostavna kapija ili čak dve ogromne vaze za cvećem. Kakav god ulaz bio, pobrinite se da ne izgleda jednostavno. Ukrasite svoj ulaz cvećem, trakama, vencem ili bilo kojim drugim elementima kojih se setite.

Prolaz
Ovo je zapravo neobavezno, ali možemo Vam reći da uređeni prolaz izgleda bolje od običnog. Razbacane latice cveća i crveni tepih samo su neki od mnogih načina na koje možete ukrasiti svoj prolaz. Dok budete išli tom stazom, bićete srećni što ste odlučili da ga dekorišete.

Oltar / luk
Neveste postaju sve kreativnije sa svojim ukrasima za venčane lukove. Bilo da je romantična ili tradicionalna, ljupki luk učiniće ceremoniju venčanja toliko nezaboravnom. Vaš venčani luk takođe će biti odlična pozadina za fotografiju venčanog poljupca!

Scena
Centralna bina je žarište svakog venčanja. U stvari, mnogi profesionalni organizatori venčanja su se složili da najveći deo Vašeg budžeta za dekoraciju se dodeljuje za centalnu binu. Ovo ne iznenađuje, jer će Vaša pozornica biti glavni fokus događaja i pozadina skoro svake fotografije venčanja.

Osvetljenje
Osvetljenje je važan element, jer poboljšava atmosferu celog prostora i čini sve ukrase živim. Neka Vaš dizajner svetla i dekorater rade zajedno kako bi dodali završne iskre da Vaši ukrasi izgledaju neverovatno.

Cveće
Kada govorimo o venčanjima, dekoraciji i ukrasima, gotovo je sigurno da ćemo uneti cveće u ovu magiju. Nakon odabira cvećare i cveća koje ćete koristiti na dan venčanja, konsultujte se sa organizatorom o vrstama i rasporedu cveća.

Za sve dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas na broj 063 14 73 054.